КАМЕНИЦА ДОБИ ВИСТИНСКА ТОП ПОНУДА И ЕКСКЛУЗИВНИ ПАКЕТИ ОД КАБЕЛСКИОТ ОПЕРАТОР „К.НЕТ“

Вашиот долгогодишен партнер, кабловскиот оператор К.Нет, има специјална понуда за Вас. Не пропуштајте ја можноста и пристапете кон ексклузивните пакети кои важат само за Македонска Каменица. К.Нет е ваш дигитален сервисен провајдер кој создава екстра поволни услови за одлична телевизија и интернет услуги години наназад. Со новите поволности и постојаната грижа за своите корисници, долгогодишни клиенти и партнери, „К.Нет“ останува Кабловски и интернет провајдер број 1 во Македонска Каменица.

НИВНАТА ТОП ПОНУДАТА ЗА ВАС СОДРЖИ:

  • СО СЕКОЈ ПАКЕТ 6 МЕСЕЦИ ПЛАЌАТЕ САМО ПОЛОВИНА СМЕТКА
  • БЕСПЛАТЕН РИСИВЕР со секој пакет од дигиталната телевизија
  • ИНТЕРНЕТ (20/10Mbps) + 80 ДИГИТАЛНИ КАНАЛИ за само 750 денари
  • ИНТЕРНЕТ ПАКЕТ (20/10Mbps) добивате за 490 денари
  • ДИГИТАЛНА ТВ со над 80 канали ќе ве чини само 400 денари
  • АНАЛОГНАТА ТВ ПОНУДА  е со цена од 350 денари


    Повеќе и подетални информации за сите поволности и новини можете да добиете на www.k.net.mk, или на следните телефонски броеви 031 550 550 и 078 550 550

Leave a Reply

Your email address will not be published.