Како изгледа трка на Болт и познати фаци на 100 метри?

Усеин Болт, најбрзиот човек на планетата, го прифати предизвикот да се трка на 100 метри со американските актери и комичари. Трката беше феноменална :). Погледнете!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *