Како да не ви се замаглуваат стаклата во автомобилот?

Еден познат Јутјубер дојде до решение за еден од најголемите проблеми со кој се соочува секој возач – замаглување на стаклата во автомобилот.
Експериментот го поделил со целиот свет. На прво ставил фабрички произведено средство за спречување замаглување, на второто стакло ставил пена за бричење, на третото масло за ббе, на четвртото компир, а на петтото гел за раце.
 
Како што покажал експериментот, единствено ефикасно комерцијално средство е пената за бричење.
Погледнете повеќе во видеото

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *