Како да врзете вратоврска?

За да изгледате посебно добро за вашата специјална вечер, препорачливо е да носите вратоврска. Но, што ако не знаете да ја врзете правилно?

Ова видео ќе ви помогне да научите да врзувате вратоврски брзо и лесно.

Врзувањето вратоврски е лесно за оние кои го научиле тоа од мала возраст, но за останатите е напор кој изгледа невозможен, посебно кога е во прашање борбата со времето и спремањето за излегување некаде.

Во видеото ќе слушнете неколку зборови за историјата на вратоврските, зошто тие се наречени Виндсор, Прат и слично, а потоа ќе научите и како правилно да ги врзувате.

Leave a Reply

Your email address will not be published.