ИСЧЕЗНА МЛАД ДЕЛЧЕВЧАНЕЦ. СЕМЕЈСТВОТО БАРА ПОМОШ

НА ДЕН 17.08.2017 ГОДИНА, ВО РАНИТЕ УТРИНСКИ ЧАСОВИ ИСЧЕЗНА ЛИЦЕТО
ДАНИЕЛ ЃЕОРГИЕВСКИ
ОД ДЕЛЧЕВО. ИМА 31 ГОДИНА И НА СЕБЕ НОСИ ЦРВЕН ДРЕС, ФАРМЕРКИ И ВЛЕЧКИ.
ГИ МОЛИМЕ СИТЕ ГРАЃАНИ ДОКОЛКУ ИМААТ БИЛО КАКВИ ИНФОРМАЦИИ ДА СЕ ЈАВАТ НА ТЕЛЕФОНСКИТЕ БРОЕВИ:
075 691-669
075 859-063
ИЛИ НА 192 ВО ПОЛИЦИСКАТА СТАНИЦА ВО ДЕЛЧЕВО!
БЛАГОДАРИМЕ

Извор на веста: Поглед.Мк

Leave a Reply

Your email address will not be published.