„Исцелител“ ќе се прикажува и во Македонска Каменица

Македонска Каменица 11.09.2018 година – Совет на Млади и КИЦ „Романса“ од Македонска Каменица во четврток на 13. Септември, со почеток од 20:00 часот, во Домот на култура ќе го прикажуваат филмот „Исцелител“ на режисерот Ѓорѓе Ставревски.

Картите се пуштени во продажба и можат да се купат во просториите на Домот на култура во Македонска Каменица со единечна цена од 60 денари.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *