Има 432 килограми, а може да влече и трактор

Арбаб Кизер Хајат (25) дневно јаде 36 јајца, повеќе од три килограми месо и пие пет литри млеко. Висок е 186 сантиметри. Тој кренал четири и пол тони на натпреварување во Јапонија.  

Арбаб Кизер Хајат (25) кого го нарекуваат пакистанскиот Хулк има неверојатни 432 килограми. Арбаб дневно внесува 10.000 калории. Неодамна е снимен како запира трактор и автомобили. Ги држел за јаже додека тие се обидувале да стартуваат. Тој сака да стане кечер, а во неговата држава е ѕвезда и го сметаат за најсилниот маж во Пакистан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *