Имате потреба од нови врати и прозорци – Де Пласт Монт е Вашиот избор

Вратите и прозорците му даваат убавина и дополнителна вредност на вашиот дом и се една од најважните карактеристики на една куќа или стан. Тие ја имаат и главната улога во заштедата на топлинската енергија, овозможувајќи комфорт и здравје. Заради тоа, инвестицијата во квалитетни енергетски ефикасни прозорци е една од најисплатливите на долг рок.

Де Пласт Монт од Македонска Каменица е компанија која целосно може да ги задоволи вашите потреби и барања и да ви помогне да го направите вистинскиот избор на врати и прозорци .

Во Де Пласт Монт ќе ја добиете вистинската информација за сите елементи на ПВЦ прозорците (профил, стакло и сл.). Оваа фирма има и ефикасен монтажен тим и поставувањето на вашите нови прозорци е навистина во разумен временски рок.

Де Пласт Монт – Македонска Каменица

контакт телефон: 070 574 776 – Дејан

Доколку сакате да видите дел од асортиманот на прозиводи кликнете на банерот подолу:

Leave a Reply

Your email address will not be published.