Извлечени добитниците од Наградната игра на ЈП “Камена Река” во Македонска Каменица

Денес, во кругот на Ј.П “Камена река” во 12:00 часот беа извлечени среќните добитници во наградната игра за корисниците со редовно платена комуналната такса.

Годинава, најсреќни беа следниве корисници:

Прва награда: ТЕЛЕВИЗОР   ТИХОМИР ЃОРЃИЕВСКИ

Втора награда: ШЕСТ МЕСЕЧНА ПРЕТПЛАТА – ДИВНА ГЕШОВСКА

Трета награда: ТОСТЕР – СТОЈАН ПОСТОЛОВСКИ

Со оваа Наградна игра, ЈП Камена Река покрај изразувањето на благодарност до редовните плаќачи на комуналните услуги, сака ги поттикне граѓаните редовно и навремено да ги плаќаат месечните такси и обврски. Со тоа граѓаните допринесуваат за подобро функционирање на преприетието и подобрување на услугите кои ги сервисира истото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *