ИЗВЕСТУВАЊЕ ОД ЈП „КАМЕНА РЕКА“

Се известуваат сите корисници на старата водоводна линија дека утре (15.11.2016 година), во периодот од 8:00 до 11:00 часот поради премостување на водоводната линија, вода за пиење нема да имаат жителите кои се приклучени на старата водоводна линија и кои живеат на ул.Илинденска, ул. Македонска, ул.Езерска и дел од ул.Осоговска после детската градинка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *