Известување од Рудник САСА

 Почитувани,

Ве известуваме дека поради Велигденските празници, канцеларијата на Рудник „Саса“ за односи со јавност, сместена во општинската зграда во М.Каменица, нема да работи на ден 06.04.2018 (Велики Петок).

Истата повторно ќе биде отворена за сите граѓани во петок (13.04.2018) во периодот од 08:00 до 16:00 часот.

Среќни и весели Велигденски празници !

Рудник „Саса“

Leave a Reply

Your email address will not be published.