ИЗВЕСТУВАЊЕ ДО ГРАЃАНИТЕ ОД ОПШТИНА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Македонска Каменица, 14 Април 2018 година – Општина Македонска Каменица ги известува жителите на м.в. Павлишдол дека поради отклонување на дефект од трафостаница, уличното осветлување на тој реон нема да биде во функција во периодот од 13 до 15 Април. На остранувањето на дефектот ќе работат службите на “ЕВН Македонија”.

Ви благодариме на разбирањето.

Општина Македонска Каменица

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *