Земјотрес на подрачјето на Македонска Каменица

19. X. 2017 (kamenica.mk)

Во 10:30 часот утрово, граѓаните на Македонска Каменица осетија посилен земјотрес. Истиот е почуствуван и во околните градови на Истокот од државата. За јачината и епицентарот на земјотресот ќе ве известиме во текот на денот, веднаш штом ќе добиеме детални и проверени информации за истиот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *