Заради неа милиони луѓе следат временска прогноза

Милиони ширум светот секојдневно следат временска прогноза, а на Мексиканците тоа им е омилена програма. Не толку за да видат какво време ги очекува, туку заради водителката Џенет Гарсија, убавица со раскошни облиниОваа 25-годишна девојка секојдневно им го разведрува денот на сите кои ја следат „временската прогноза“. Џенет на социјалните медиуми ја следат милиони луѓе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *