Започнуваат подготовките за Каменичко Културно Лето 2018! Кои регионални музички ѕвезди сакате да ги видите во Македонска Каменица?

Започнуваат подготовките за најголемата културна манифестација во Македонска Каменица. kamenica.mk направи селекција од музички ѕвезди од различен жанр кои досега не настапиле кај нас.

Parni Valjak, Plavi Orkestar, S.A.R.S., Kad bi bio Bjelo Dugme, Jelena Rozga, Severina, Petar Graso, Kiril Djaikovski, Dubioza Kolektiv, Аca Lukas, The Frajle, Bajaga, Amadeus band, Tropiko и многу други никогаш не настапиле на најголемата сцена во Источна Македонија.

Доколку имате ваш фаворит или имате дополнителен предлог слободно пишете ни во коментар.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.