Забрана за камиони на патниот правец Кочани-Македонска Каменица-граничен премин Делчево

На патниот правец Кочани-Македонска Каменица-граничен премин Делчево е воведена забрана за тешки товарни возила, информираат од АМСМ. 

Забраната важи и за патниот правец Виница-Берово и Виница-Кочани, а кога ќе престане ќе информираат од Автомото сојузот на Македонија.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *