„Жито Маркет“ бара персонал за новиот маркет во Македонска Каменица

„Жито маркети“, поради отворање на нов маркет, има потреба од вработување на персонал за работа на позиција:

Продавач – Македонска Каменица

 

Потребни квалификации:

 • Минимум средно образование
 • Претходно работно искуство во продажба ќе се смета за предност
 • Работно познавање на компјутери

Опис на работното место:

 • Продажба и услуга на клиентите
 • Одржување и унапредување на изгледот на продавницата
 • Други задачи поврзани со секојдневното функционирање на продавницата

Личен профил:

 • Ведрост, претставителност и комуникативност
 • Одговорност и професионалност
 • Лојалност, иницијативност, флексибилност и енергичност
 • Способност за тимска и самостојна работа
 • Способност за работа под притисок
 • Ориентираност кон клиенти

 

Вашата пријава со Професионална Биографија може да ја доставите преку полето Аплицирај, на интернет страната  WWW.VRABOTUVANJE.COM

Напомена:
Само апликациите кои ќе влезат во потесен круг, ќе бидат контактирани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *