Еве како изгледа кога ќе се венчаат ВМРОВЕЦ и СДСМОВКА

Кои и да се, од кај и да се, kamenica.mk им посакува долг брак со многу љубов и без караници, особено политички.

извор: http://stipka.com.mk

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *