До пладне во Македонска Каменица гласале 29,15% од гласачите

29.Х.2017,Каменица (kamenica.mk)

13:35ч.

До 12 часот 29,15% од гласачите во Македонска Каменица го оствариле своето граѓанско право на глас. Процентот на излезеност сеуште е повисок оној во првиот круг во Каменица. Сепак до крајот на денот се очекува приближно ист број на излезени гласачи како и пред две недели, кога своето право на глас го остварија близу 5000 гласачи, од вкупно 6794 гласачи.

Leave a Reply

Your email address will not be published.