Додека биле гости на Младенци од домот им украле над 3 илјади евра

Кражба на 3.300 евра, пиштол и ловна пушка е пријавена ноќеска околу 01.25 часот во Полициска станица од општа надлежност Кавадарци.

Со употреба на метален предмет е влезено во куќата во која е причинета материјална штета од околу 250.000 денари.

Неофицијално, домаќините биле на прослава на Младенци, додека била извршена кражбата во нивната куќа.

Leave a Reply

Your email address will not be published.