Добро утро граду наш!

Уживајте со прекрасните звуци од нашето поднебје во изведба на нашиот согрѓанин и доајен во изведбата на изворната- народна музика Душко Богатинов Дуки и видео мотивите од нашата преубава Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *