Доброволен секс или силување во кочанско!?

Полов напад врз лице кое не наполнило 14 години гласи кривичната пријава за момче од кочанско. 22- годишното лице, во кочанската полициска станица го пријавил таткото на малолетничката. Во Медицински центар Кочани бил извршен гинеколошки преглед на малолетничката, при што, било утврдено дека над истата има извршено полов напад. ТВ Стар, според информации од полициски извори дознава дека, малолетничката пред неколку дена, доброволно отишла во домот кај момчето. Тие биле во повеќегодишна врска. По неколку денови, таткото на девојчето го пријавил несудениот зет во полиција. Сепак, надлежните истражни органи од кочанската полиција, преземаат мерки за расчистување на случајот.

One comment

  1. Povekegodisna vrska??? Dete od 14 godisna vozrast a povekegodisna vrska????? Prvo se krivi majkite od decata sto uste na 8 godini gi oblekuvaat kako da imaat 18,..no nema opravduvanje bilo koj da ima seksualen odnos so dete od 14 god…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *