Детски турнир во мал фудбал по повод “50 години ФК САСА”

ДЕТСКИ ТУРНИР ВО МАЛ ФУДБАЛ – “50 ГОДИНИ ФК САСА”

Оваа сабота, на 15-ти Декември 2018 година, во спортската сала во Македонска Каменица ќе се одржи Детски турнир во мал фудбал – “50 години ФК САСА”

Отворање на турнирот е во 09:30 часот, а натпреварувечкиот дел е од 10:00 часот.

Екипи кои ќе учествуваат на турнирот : ФК Каменица Саса, ФК Постолов-Пандев, ФК Брегалница Штип, ФК Слога 1934 Виница

За најдобрите екипи, најдобриот стрелец, играч и голман обезбедени се пехари, за останатите се обезбедени благодарници.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *