Детските екипи на ФК Каменица САСА убедливи на стартот од пролетниот дел

Денес започна пролетниот дел од Детската лига – Исток. Во првото коло детските екипи на ФК Каменца – САСА и ФК Младост Тошев од Оризари, Кочани одиграа четири натпревари. Во натпреварите во категории според возраста на играчите, беа постигнати следниве резултати:

2010/11  8:2

2009/10  5:2

2007/08  3:0

2005/06  3:6

Она што треба, покрај убедливите победи на Каменица-САСА, да се забележи е прекрасната фудбалска атмосфера на градскиот стадион во Македонска Каменица. Многу дружење помеѓу дечињата и фер и одлично однесување на теренот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.