Детските екипи на ФК Каменица-САСА одлични против виничка Слога1934

 

09.XII.2017 kamenica.mk

На градскиот стадион во Македонска Каменица, вчера со почеток од 10:30 часот, детските екипи на ФК Каменица- САСА одиграа 4 редовни првенствени натпревари против своите врсници од виничка Слога 1934.

Поделени според возрасни категории на натпреварување, во четирите натпревари беа постигнати следниве резултати:

кат. 2010/11г.    6’3
кат. 2009/10г.    6-2
кат. 2007/08г.    9-0
кат. 2005/06г.    2-4

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *