ДЕТСКИТЕ ЕКИПИ НА ФК КАМЕНИЦА САСА И ФК СЛОГА1934 ДЕНЕС ПРИКАЖАА УБАВ ФУДБАЛ ПРЕД КАМЕНИЧКАТА ПУБЛИКА

04.XI.2017 (kamenica.mk)

Денес со почеток од 11 часот, детските екипи на ФК Каменица САСА одиграа ннатпревари од редовното коло на Детската лига Исток против екипата на ФК Слога1934 од Виница.

Во двете категории на натпреварување дечињата прикажаа убав фудбал, со фер и коректна игра, а ги прикажаа следниве резултати:

2005/06 Саса – Слога 3:4

2007/08 Саса – Слога 4:1

Leave a Reply

Your email address will not be published.