ДЕТСКА КУКЛЕНА ПРЕТСТАВА “ДРУГАРСТВО” ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

ДЕТСКА КУКЛЕНА ПРЕТСТАВА “ДРУГАРСТВО” ВО ДОМОТ НА КУЛТУРА ВО МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Македонска Каменица, 18. Октомври 2023 година – КИЦ “Романса” Македонска Каменица објави убава вест за најмладите. Во информацијата која ја сподели стои, дека на 24. Октомври во вторник, ќе се одржи детска куклена претстава “Другарство”.
Претходно, детската куклена прететстава за најмалите дечиња од “Бамби”, ќе се одржи во детската градинка со почеток од 10 часот. За повозрасните, претставата ќе се одржи во Домот на Културата со почеток од 13:00 часот.

Влез за претставата е 100 денари.
Ги покануваме најмладите да дојдат и да уживаат во прекрасната куклена претстава каде настапуваат Роберт Ристов, Мирјана Ристов и Радо Алексовски. Режисер на претставата е Роберт Ристов.

Leave a Reply

Your email address will not be published.