Денешниот фудбалски натпревар помеѓу ФК САСА и ФК Победа Валандово е одложен

Промена на термини во Втора МФЛ Исток и Запад

Поради неповолни временски услови Комисијата за натпревари на ФФМ одлучи да се направи измена во календарот за натпревари во Втора МФЛ Исток и Запад според следниов редослед:

18 коло – 31.03.2018 во 15:00 часот

19 коло – 07.04.2018 во 16:00 часот

20 коло – 14.04.2018 во 16:00 часот

21 коло – 17.04.2018 во 16.00 часот

Leave a Reply

Your email address will not be published.