Денеска официјално ќе биде пуштена во употреба делницата Крупиште – Кочани

Денеска официјално ќе биде пуштена во употреба делницата Крупиште – Кочани од експресниот пат Штип – Кочани.

На пуштањето во употреба, како што е најавено, ќе присуствуваат премиерот Димитар Ковачевски, министерот за транспорт и врски Благој Бочварски и директорот на ЈП за државни патишта Ејуп Рустеми.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *