Делчевски полицаец претепал сограѓанин

Делчевски полицаец  претепал сограѓанин. Претепаниот Љ.Ф. го пријавил случајот во делчевската полициска станица. Немилиот настан се случил вчера попладне на пешачката патека во близина на село Звегор. Насилникот бил во цивилна облека. Одделот за внатрешни работи во МВР и Основен јавен обвинител во Делчево се известени за инцидентот. Се работи на расчистување на случајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *