Девет гола во мрежата на Шкупи на гостувањето во Каменица против ЖФК Каменица САСА

Извор: ЈавиСеЈужна

Натпреварот помина во фер и коректна атмосфера, а во листата на стрелци се запишаа Ана Димитровска со 4 гола, двојни стрелци беа Марјана Нацева и Рабиа Дервиши, додека Ленче Андреевска еднаш се запиша во листата на стрелци.

Натпреварот помина во домашна доминација каде што актуелниот шампион и моментален лидер на табелата успеа да уште повеќе да се зацврсти на врвот на табелата, а гостинската екипа се обиде во склоп на своите можности да се спротистави на овој меч.

ЖФК Каменица Саса настапи во следниов состав:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *