Два лица завршија во болница, по две сообраќајни несреќи во Штип

Два лица завршија во болница, по две сообраќајни несреќи. Првата, се случи на излезот од Штип на булеварот „Гоце Делчев“ при директен судир на мерцедес и голф.

Со сериозни набеиници во пределот на градниот кош,возачот на голфот е пренесен во Штипската клиничка болница и задржан на понатамошно лекување.

Таму , но со скршеници, завршила и девојка која со своето возило излетала од патот во близина на месноста Пилав Тепе.

Leave a Reply

Your email address will not be published.