Дали на студентка која во текот на студирањето станала мајка и сака да го продолжи студирањето и следуваат одредени погодности и кои?

Дали на студентка која во текот на студирањето станала мајка и сака да го продолжи студирањето и следуваат одредени погодности и кои?

Одговара Димитар Низамовски од Младинскиот образовен форум (МОФ)

Leave a Reply

Your email address will not be published.