Група Каменичани од „задолжителен карантин“ порачуваат: ОСТАНЕТЕ ДОМА

Групата Каменичани кои се во задолжителен карантин во Демир Капија се добро, немаат симптоми кои се последица од Ковид – 19 и ги одбројуваат деновите пред да се вратат дома. Имено, тие на враќање од Белгија, веднаш по пристигнувањето на македонската граница се пренесени во Демир Капија. Нивнта здравствена состојба се следи и засега се е во ред.

Оваа група Каменичани на сите сограѓани им порачува: ОСТАНЕТЕ ДОМА, БИДЕТЕ БЕЗБЕДНИ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *