Граѓани пријавиле дека им недостасуваат пари и предмети од банкарски сефови

06 декември 2017|
Граѓани пријавиле дека им недостасуваат пари и предмети од банкарски сефови

ЦРНА ХРОНИКА

Петмина граѓани пријавиле во СВР Скопје дека им недостасуваат пари и предмети кои ги чувале во сефови во објект на „Шпаркасе банка“ во Скопје.

„Веднаш по добиената пријава известен е јавен обвинител и се преземаат мерки и активности за расчистување на случајот“, информира денеска МВР.

Leave a Reply

Your email address will not be published.