ГРАДСКА ОСМОМАРТОВСКА ЗАБАВА ВО РЕСТОРАН „САСА“ – МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Хотел Ресторан „САСА“ – Македонска Каменица ја продолжува повеќе децениската традиција, кога станува збор за организирање на градска осмоматровска забава во нашиот град. Со почеток од 18:00 часот на 8-ми Март четврток, започнува овогодинешната осмомартовска забава со богато мени, лотарија и други изненадувања.

Romantic Dining

Гостите ќе ги забавува „Модерато Бенд“ од Македонска Каменица. Картите се веќе пуштени во продажба и можете да ги купите по цена од 450 денари во просториите на ДОО РУЕН 2001, ЗДРУЖЕНИЕ НА ПЕНЗИОНЕРИ и ФРИЗЕРСКИ САЛОН „ИРЕНА“.

Телефон за контакт: 071/261-772 и 072/218-112

Leave a Reply

Your email address will not be published.