Гостинска победа на Саса против Тиверија

image-0-02-05-07aee1bd2863fd36d9611a7207b034979ad11ff60b0fe830fcbb30191214aabc-vЕкипата на ФК „Каменица Саса“ продолжува со успешните настапи. Овој пат извојувана е гостинска победа против Тиверија. Конечниот резултат на натпреварот е 1:5 и веќе е трасиран патот кон пласман во Втората македонска фудбалска лига. Во листата на стрелци од редовите на ФК ,,Каменица-САСА” се запишаа Сашо Велиновски и Стефан Атанасов со по два погодока и Мартин Димовски со еден постигнат гол.image-0-02-05-e17b245e7f9a527d7458a1a3e1d55688cdca502919e6a5c9860ed3a7f66a3ff1-vФК ,,Каменица – САСА” со својата препознатливо добра игра и веќе постигнатите врвни резултати оваа сезона на голема врата го враќа интересот за фудбалската игра во градот, кој повторно живее со и за фудбалот.

Leave a Reply

Your email address will not be published.