Голманот Дарко Станиќ (Металург) работи како таксист во Белград

Извори од Белград открија дека искусниот Станиќ се соочува со финансиски проблеми кои го навеле да започне со нова работа во последниот месец, а тоа е возач на такси. Од нешто мора да се живее, па работа си е работа.

 

Неофицијално, финансиските проблеми настанале откако Станиќ се решил да инвестира во отпочнување на бизнис, но поради административни проблеми, парите пропаднале.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *