„Гладијатор“- Македонска Каменица освои 4 златни и три сребрени медали

По воведниот златен медал на Антониела Стоименовска, денес Кик-боксинг клубот „Гладијатор“ се враќа со ризници од медали. Освоени се вкупно 4 златни и 3 сребрени медали.

Доколку сакате да се информирате за резултатите на овој спортски клуб, придружете се на нивната фејсбук фан страна:

https://www.facebook.com/Kickboxing-klub-Gladijator-MKamenica-1778296252457838/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *