Гимназијалците од Каменица бараат поддршка: Стиснете „Like“ на фотографијата за да освојат патување

Гимназијалците од СОУ „Миле Јаневски – Џингар“ од Македонска Каменица ја бараат вашата поддршка. Ставете „Like“ на нивната фотографија и помогнете да освојат патување.

Потребно е да го отворите следнив линк и да ставите „Like“ на фотографијата: https://www.facebook.com/slavjanskiuniverzitet/photos/a.569739736370110.1073741828.569178743092876/1925622990781771/?type=3&theater

Денес, тимот на Меѓународен Славјански Универзитет „Г. Р. Державин“ при презентацијата на своите студиските програми пред учениците од СОУ „Миле Јаневски Џингар“ – Македонска Каменица им понуди интересен натпревар со своите врсници. За учениците чија фотографија ќе добие најмногу допаѓања во текот на презентациите, ќе биде организирано наградно патување #SlavjanskiBusParty2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published.