Германци со трактор пристигнаа на Мундијалот во Русија (Видео)

Германец на Мундијалот во Русија дошол со своето куче Хуберт, кој е познат по своите долги патувања, после месец дена успеал да стигне до Москва.

Мажот возејќи го својот трактор од 1936 година низ источна Европа, поминувал по 100 километри секој ден, а се со цел за да може да стигне на отворањето на Светското првенство во фудбал.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *