Во рударското дерби најмладите фудбалери на ФК Каменица-САСА го демолираа ФК Рудар | kamenica.mk

Македонска Каменица 4. Април 2017

(www.kamenica.mk)

Минатиот викенд Македонска Каменица беше домаќин на многу победи. Во сите спортови домашните екипи редат само победи. Не беа исклучок и најмалите, младинските категории на ФК Каменица-САСА го демолираа гостински ФК Рудар.

Повторно без примен гол каменичките дечиња во трите натпревари извојуваа две победи и еден нерешен резултат:

2007/8 Каменица-САСА – Рудар 0:0

2005/6 Каменица-САСА – Рудар 1:0

2003/4 Каменица-САСА – Рудар 6:0

Leave a Reply

Your email address will not be published.