Во прекин сообраќајот Делчево – Виница преку село Бигла

АМСМ информира дека поради изведување градежни работи, од 10:00 до 16:00 часот, регионалниот пат Р2345 Виница – с.Бигла – Делчево, во делот на с.Драгобраста и с.Трстија, ќе биде во прекин во двата правци.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *