Во прекин е сообраќајот на патот Штип – Кочани заради сообраќајна несреќа

 

05.XI.2017 (kamenica.mk)

Сообраќајна несреќа се случила вечерва на магистралниот пат Штип – Кочани кај фабриката за масло „Брилијант“. Каmenica.mk нема повеќе информации за тоа.

АМСМ соопшти дека  од 21:00 часот магистралниот пат Штип-Кочани кај фабриката за масло „Брилијант“ е во прекин поради сообраќајната несреќа. Со нови информации ќе ве информираме, веднаш по добивањето на истите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *