Во петок ќе се одржи редовна Крводарителска акција во Македонска Каменица

Петок, 05.08.2022 година од 9:30 до 13:30 часот во просториите на Дом на културата во Македонска Каменица, ќе се одржи редовна крводарителска акција.

Акцијата е во организација на ОО Црвен Крст Делчево, од каде “Ги повикуват сите крводарители и лица кои наполниле 18 години да дојдат да даруваат крв, со што ќе дадат голем придонес за здравјето на населението”.

Биди хуман, дарувај крв, спаси нечиј ЖИВОТ!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *