Во недела се оддржува традиционалната меѓугранична средба “Руен”

На ден 01.07.2018 година (недела ) на врвот Руен на Осоговските Планини ќе се оддржи Традиционалната меѓугранична средба “Руен“. Средбата е со почеток од 11.00 и ќе трае до 17.00 часот.
Организаторите, заради лошите временски услови ги замолуваат учесниците за движење во групи и да понесат потребна “топла” облека со себе.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *