ВОСПИТУВАЧКА ВО ШТИПСКА ДЕТСКА ГРАДИНКА СЕ ОБИДЕ ДА СЕ САМОУБИЕ

Штип, 03.01.2019 година – Воспитувачка во ДГ „Астибо“ – Штип утринава се обиде да си го одзеде животот.62 – годишната жена скокнала од една од терасите и завршила на металната ограда.Дел од останатиот персонал од градинката пријавиле на 194 и жената итно е однесена во болница,но во коматозна состојба.Полицијата го истражува случајот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *