Вонредна вест: Силен земјотрес го стресе Дојран

Пред неколку минути силен земјотрес од 3.9 степени по Рихтер гонстресе Дојран. Епицентарот е на Грчка територија но само 15км од Дојран.

Веќе најавивме дека тлото на кое се наоѓа македонија интензивно се тресе.

погледнете ги последните земјотреси во регионов( само посилните):

Leave a Reply

Your email address will not be published.