ВИДЕО:15-та СЕДНИЦА НА СОВЕТ НА ОПШТИНА МАКЕДОНСКА КАМЕНИЦА

Македонска Каменциа, 23.12.2018 година – Советот на општина Македонска Каменица на 21.12.2019 година ја одржа својата 15-та седница. Како најглавна точка на усвоениот Дневен ред беше расправата и усвојувањето на предлог – Буџетот на општина Македонска Каменица за 2019 година.

Во прилог, ви го презентираме целосниот интегрален видео материјал кој е објавен и на официјалната страна на општина Македонска Каменица.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *