ВИДЕО: Lithiüm го објавија третиот сингл

Бендот Lithiüm го објави третиот сингл. Песната е насловена „Chidlren of The Great” и веќе наиде на многу позитивни реакции. Музиката, текстот и аранжманот се на Мартин Ангеловски, а песната е снимена во IT Music Production. Вокалот и гитарите ги отсвире Мартин, а покрај него, останатите инструменти ги отсвиреа Раде Биковски, Иван Тренчевски и Благој Милчевски. Видео спотот го изработи Афродита Ангеловска.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *